Kryddgården (4)

Vi ambassadörer har besökt Kryddgårdens förskola i Åhus. När barnen fick veta att vi skulle komma så hade de jättemånga frågor och berättade om personer de kände till som hade lite svårt att gå. Vi fick träffa deras gosedjur och de berättade om grodan som brukar göra saker och nu ville han pröva att åka rullstol så barnen fick göra en rullstol till honom. Sen ville de andra djuren också testa. Haren ville köra grodan; nallen hade svårt för att gå så han hade en krycka; grisen såg dåligt och hade en blindkäpp så han kan känna hinder framför sig; ankan hade inga händer och råttan hade en hörapparat. Grodan följer med ett barn hem varje helg för att hälsa på och sen när de kommer tillbaka efter helgen får de andra barnen lyssna och se foton på vad grodan hittat på under helgen.Vi blev så glad när vi såg gosedjuren och fick höra allt vad de  testar på.